Son güncelleme: 28 Ekim 2026 · Vaktinde 2
Vaktinde 2 hesap kullanmaz ve hiçbir sunucuya veri göndermez. Bu sürümde silinecek bir Vaktinde hesabı yoktur. Hatırlatmaların telefonunda saklanır; uygulamayı silmek uygulamanın bu telefondaki verilerini siler. Başka bir yere kaydettiğin yedek dosyalarını ayrıca silmen gerekir; telefonunun sistem yedekleri kendi Apple ya da Google hesap ayarlarına bağlıdır.
Vaktinde'nin önceki sürümünde isteğe bağlı olarak Apple ya da Google ile giriş yapıp senkronizasyonu kullanmış olabilirsin. O hesapla sunucuda tutulan verilerinin silinmesini istediğin zaman isteyebilirsin.
Silme işlemi geri alınamaz. Telefonundaki veriler bu işlemden etkilenmez.
Uygulamayı ya da önceki hesabını silmek Vaktinde Pro aboneliğini iptal etmez. Aboneliğini App Store veya Google Play hesap ayarlarından yönetebilirsin.